Nieuws


Gerard Holtman en Gerry van de Schepop Verenigingsman en -vrouw van 2018


Gerard Holtman en Gerry van de Schepop zijn de Verenigingsman en -vrouw van 2018. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden zij natuurlijk speciaal ‘in het zonnetje’ gezet door voorzitter Wilco Oortwijn.

De eer van Verenigingsman ging tijdens de zoals altijd meer dan uitstekende bezochte nieuwjaarsreceptie naar iemand voor wie de sociale functie van KCVO uiterst belangrijk is. Gerard Holtman kwam via zijn zoon, die ging voetballen bij de vereniging, in contact met KCVO en groeide sindsdien uit tot een ongekende duizendpoot. Zo is hij al jarenlang leider van verschillende jeugdelftallen, zorgt hij ervoor dat ouders die het niet breed hebben tweedehands voetbalschoenen krijgen als hun kinderen voetbal willen proberen, is hij mede-organisator van de pupillenkampen en als zeer gewaardeerd lid van de activiteitencommissie betrokken bij bijna alle activiteiten voor de jeugd.

De Verenigingsvrouw van 2018 heeft ook in vele opzichten haar sociale hart getoond. Niet alleen als lid van de Gemeenteraad van de gemeente Epe, die zij bereikte op basis van voorkeurstemmen, maar toch ook zeer zeker bij KCVO. Gerry van de Schepop is jarenlang mee geweest met jeugdelftallen, was actief bij de jeugdkampen waar zij tot de keukenbrigade hoorde en ook bij slecht weer binnen de kortste keren alternatieve programma’s maakte, zij draait bardiensten bij zowel het Sportfestijn als op reguliere zondagen en zij verricht ook nog eens vele andere hand- en spandiensten voor de club.