v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Activia 1 - KCVO 1
Zo 8/12 - 14:00
Sportpark De Schoapenweide


Overige teams

Nieuws


Contactformulier en email adres

Belangrijk bericht:

Helaas hebben wij ons contactformulier en bijhorend e-mailadres tijdelijk buiten gebruik moeten stellen. Een 'leukerrik' heeft gemeend een script te moeten schrijven waardoor ons contact e-mailadres overbelast werd. Aan een oplossing hiervoor wordt op dit moment gewerkt. Wij zullen berichten wanneer het contactformulier weer gebruikt kan worden.

Onze verontschuldigingen hiervoor!

Bestuur v.v. K.C.V.O.

Kom gezellig KERSTKIENEN

Vrijdag 13 december gaan de balletjes voor het kerstkienen (bingo) weer rollen in het clubhuis van KCVO.

De voetbalvereniging kent een historie van zeker veertig jaar. Al in het oude clubhuis werden deze avonden heel goed bezocht en waren deze berucht om de levende kalkoen die als hoofdprijs te winnen was. De prijzen die nu in de wacht kunnen worden gesleept zijn bijna even legendarisch en staan altijd in het teken van de aankomende kerst.

KCVO heet iedereen die mee wil doen welkom op deze gezellige avond. Het clubhuis aan het Kouwenaars...

KCVO verliest ruim van AZC uit Zutphen.

KCVO heeft de uitwedstrijd tegen AZC met ruime cijfers verloren, het werd 5-1 op het zonnige sportpark Hanzepark. De realiteit was dat KCVO zeker niet kansloos was en het was veelzeggend dat de doelman van AZC werd uitgeroepen tot “man of the match”.
De wedstrijd stond onder leiding van dhr. Ariens uit Berghaar.

KCVO begon goed aan de wedstrijd, al in de tweede minuut wist Melvin Balk Dahley Oortwijn in de zestien meter van AZC aan te spelen. Maar helaas kon Dahley de bal onder druk van een verdediger niet onder controle krijgen.
In d...

130 jaar voetbal!

In het seizoen 2019/2020 viert de KNVB dat het georganiseerde amateurvoetbal 130 jaar bestaat. Om het bijzondere jubileum te vieren brengen we dit seizoen een ode aan het amateurshirt. Speciaal daarvoor is een uniek voetbalshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland een exemplaar krijgt.

Met 1,2 miljoen leden, verspreid over bijna 3.000 verenigingen, zorgen we met elkaar voor een uniek voetballandschap. Verenigingen met ieder hun eigen geschiedenis, identiteit en tradities. Die elementen komen op vele wijzen tot uiting, maar op ee...

KCVO bindt ook Turkse Kracht aan de zegekar

Aanvankelijk leek het er helemaal niet op dat er een overtuigende overwinning behaald zou worden. Het eerste gevaar kwam van de gasten die een paar keer gevaarlijk door kwamen en een vrije schop rakelings over zagen gaan. KCVO herpakte zich en met name de aanvallers wisten zich te onderscheiden. Hun acties leverden vooralsnog geen treffer op maar nadat Dahley Oortwijn in de veertiende minuut in het strafschopgebied gevloerd werd kreeg KCVO de uitgelezen kans om de score te openen. Vanaf de stip verzilverde Tobi Bosman dit buitenkansje (1-0). Hi...

Lars Kers pupil van de week bij duel tussen KCVO en Turkse Kracht uit Deventer

Zondag 10 november speelt KCVO weer een thuiswedstrijd. Turkse Kracht uit Deventer is dan de tegenstander. Bij deze wedstrijd is Lars Kers uit JO11-3 de pupil van de week.
Lars is met voetballen bij KCVO begonnen in de Hypotheekshop Epe WorldCup en is via de F pupillen aanbeland bij de E3 pupillen, dat wordt nu binnen de voetballerij JO11-3 genoemd.
Dat Lars heel getalenteerd is, is wel duidelijk. Hij heeft al eens meegedaan bij de JO11-1.
Hij speelt in de verdediging, waar hij veel inzet toont en een heel positieve uitstraling heeft, gewoon...

Kalender


Activiteiten


Kertskienen
13 december 2019
Aanvang: 20:00


Zaalvoetbal WorldCup t/m JO13
27 december 2019Zaalvoetbal Junioren
31 december 2019KCVO 1


Activia 1 - KCVO 1
8 december 2019
Aanvang: 14:00


KCVO 1 - Robur et Velocitas 1
15 december 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: HUERNINK TWEEWIELERS
Colmschate 1 - KCVO 1
26 januari 2020
Aanvang: 14:00