v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Vaassen - KCVO
Za 17/11 - 18:30
Sportpark De Kouwenaar


Overige teams

Nieuws


In memoriam Frits Allersma

Met ontsteltenis hebben we kennis genomen van het bericht dat op 15 september op 83-jarige leeftijd ons gewaardeerde lid Frits Allersma plotseling is overleden.

Frits was de afgelopen vijf jaar een enthousiaste deelnemer aan het jeu de boules dat wekelijks bij onze vereniging wordt gespeeld. Hij zal niet alleen door die afdeling binnen onze club, maar ook door de overige leden zeer worden gemist.

Wij wensen zijn directe nabestaanden veel sterkte toe.

Bestuur KCVO.

KCVO strijdend ten onder tegen Activia

Na een hectische week waarin de technische staf van KCVO 1 werd vervangen door Henry Scheffel en Marcel Leerkes, nam KCVO het vanmiddag op tegen Activia uit Twello. Op een zonovergoten Egelbeek zochten beide ploegen de aanval waardoor een aantrekkelijk duel ontstond met kansen over en weer. KCVO probeerde met strijdlust en verzorgd voetbal tot kansen te komen terwijl Activia veelvuldig de lange bal hanteerde om hun grote en kopsterke spits in positie te brengen. De eerste grote kans was voor KCVO in de 15de minuut, maar helaas schoot Jesper Tim...

KCVO kiest per direct voor een andere route

Na een samenwerking van anderhalf jaar heeft het bestuur van KCVO per direct voor een andere technische route gekozen. Het betekent een traject zonder hoofdtrainer Olivier van der Kuil.

Na een goed eerste jaar onder de trainer in de Derde Klasse B, kende het eerste elftal een goede voorbereiding op het huidige seizoen met onder meer winst van de sterk bezette toernooien van KCVO zelf en VV Heerde. Het betekende dat de club vol vertrouwen aan de competitie begon, maar onder meer door blessures en het stoppen van ervaren spelers bleven de resu...

Pupil van de week Trystan Berberian-Goudriaan

Aanstaande zondag, 4 November, is Trystan Berberian-Goudriaan de pupil van de week bij de wedstrijd van KCVO 1 tegen Activia 1.

Trystan, met deze mooie achternaam, is 10 jaar oud en zit op de Gerardus Majella in groep 7. Op school is geschiedenis zijn favoriete vak. “En veel buitenspelen”, zei hij.
Zijn vriendjes zijn Koen, Lucas en Ruben.
Trystan is begonnen met voetbal toen hij 8 jaar was. Hij speelt nu in de JO11-2. Hij speelt meestal als rechtshalf of in de spits. Hij is aardig lang voor zijn leeftijd en dus vroeg ik hem, of hij goed ...

Weer geen punt(en) voor KCVO

Ook in de zesde competitiewedstrijd wist KCVO geen punten te vergaren. Er was zelfs niet één punt weggelegd waar het toch wel aanspraak op mocht maken. Tegen Helios werd het 5-2.

Het zag er in het begin niet naar uit dat KCVO weer een nederlaag om de oren zou krijgen. Het ging goed van start en zette een aantal mooie aanvallen op waaruit het direct al een paar mogelijkheden kreeg. Na een assist van Dahley Oortwijn had Rick Beekman een mooie kans maar kon die niet in een doelpunt omzetten. KCVO was volop in de aanval maar een tegenstoot leidd...

Ondanks strijdlust KCVO, 2-3 verlies tegen Turkse Kracht

Het met blessures kampende KCVO heeft deze middag tijdens de 5de wedstrijd van het seizoen weer geen punten gehaald. Het rommelt al een poosje bij KCVO, veel blessures en het elftal komt niet tot het niveau waarop zij het vorige seizoen geëindigd zijn. Vanmiddag moest de kentering worden ingezet. Good old Ron van Zuidam stond weer in de basis en dat was te merken. De verdediging van KCVO straalde weer zelfvertrouwen en rust uit.
In de eerste helft was Turkse Kracht meer in de aanval dan KCVO maar tot echte kansen kwamen zij niet. De verdedigin...

Kalender


Activiteiten


Sinterklaasfeest
23 november 2018
Aanvang: 18:00


Kerstkienen (bingo)
14 december 2018
Aanvang: 20:00


Slimmericktoernooi
27/12 - 29/12KCVO 1


Vaassen - KCVO
17 november 2018
Aanvang: 18:30


KCVO - Colmschate
25 november 2018
Aanvang: 14:00
Balsponsor: Pol Bouwmanagement
Zwolle SV - KCVO
2 december 2018
Aanvang: 14:00