v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Heeten - KCVO
Zo 24/03 - 14:00
Sportpark Heeten


Overige teams

Nieuws


Spannende wedstrijd, 2 clubs in degradatiezone, KCVO – Albatross, uitslag 3-2

Afgelopen middag werd een belangrijke wedstijd gespeeld in de onderste lagen van de klasse 3B Oost. Zowel KCVO als Albatross bezetten in deze klasse de onderste plekken.
Doordat KCVO vorige week, de nummer 2 van de competitie, Epe, in een klassieke derby wist te verslaan, waren voor vanmiddag de verwachtingen dan ook hooggespannen. KCVO moet alle zeilen bij zetten, om het vervolg op de eerste aanzet om uit de degradatiezone te komen, vorige week tegen Epe, een gevolg te kunnen geven.
In de eerste minuten van deze boeiende wedstrijd probeerde...

Bram van de Braak pupil van de week bij KCVO - Albatross

Zondag 17 februari speelt KCVO om 14:00 uur thuis tegen Albatross. De wedstrijd zal afgetrapt worden door de pupil van de week Bram van de Braak. Hopen dat KCVO de 2e overwinning haalt en de goede vorm vasthoudt na de overwinning op SV Epe.

Bram van de Braak is 10 jaar en zit in groep 6 van de Krugerstee. Bram is een echt voetbaldier, volgens mij slaapt hij met de bal. Bram heeft zich via de Worldcup, de JO9-1 gegroeid tot een speler van de JO11-1. Daar speelt hij voornamelijk rechtsbuiten. Hij is talentvol en heeft zelfs verschillende male...

KCVO boekt eerste overwinning ten koste van sv Epe

Eindelijk heeft KCVO haar eerste overwinning van het seizoen te pakken. In een levendige wedstrijd waarin van alles gebeurde pakte KCVO in de gemeentelijke derby tegen sv Epe in de slotfase met een man minder de zo felbegeerde driepunter (2-3).

Na 3 afgelaste partijen mocht KCVO dan eindelijk aantreden in het nieuwe jaar. Thuisclub Epe had al een paar partijen gespeeld en begon dan ook zelfverzekerd aan de ontmoeting. Bij KCVO maakte Mike Diks zijn debuut in de basis als rechtsback. De Vaassenaren waren hongerig naar de bal en schudden metee...

KCVO 1 - S.V. Vaassen 1 AFGELAST

Helaas, de wedstrijd KCVO - SV Vaassen van vanavond kan niet doorgaan! Ook alle activiteiten rond deze wedstrijd worden hiermee afgelast!

Derby KCVO-Vaassen met pupil van de week Thim de Wilde

Zaterdag 2 februari is het zover, de derby tegen onze buren S.V. Vaassen. Daarbij is Thim de Wilde de pupil van de week. Thim is 9 jaar en speelt bij KCVO JO11-1.
Hij gaat op de Gerardus Majella en zit daar in groep 6. Gym vind hij het leukst.
Thim is een sportieve jongen, voetballen is zijn passie. Hij voetbalt of bij KCVO of met zijn vrienden waar maar een bal en een stukje gras beschikbaar is. Heel af en toe speelt hij ook op de playstation 4, als welkome afwisseling. Thim heeft ook een broer Jarmo, die voetbalt in KCVO 6 en een zus Britt...

KCVO 1 - vv Diepenveen (27 januari) gaat door!

Omdat de (weers)omstandigheden zijn verbeterd, kan de wedstrijd tussen KCVO 1 en Diepenveen 1 gewoon doorgaan. Support is natuurlijk van harte welkom!

Kalender


Activiteiten


Bliksemverloting
5 april 2019KCVO Popquiz
12 april 2019
Aanvang: 20:00


Pupillenkamp
28/06 - 30/06KCVO 1


Heeten - KCVO
24 maart 2019
Aanvang: 14:00


KCVO - Robur et Veloticas
7 april 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: ANDRE VISCH SCHILDERWERKEN
Wijhe '92 - KCVO
14 april 2019
Aanvang: 14:00