v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

KCVO - Lochem SP
Zo 26/05 - 14:00
Sportpark De Egelbeek
Balsponsor: KOOIJER SLIJTERIJ


Overige teams

Nieuws


KCVO kan in restant geen punten pakken

Toch had er meer in gezeten voor de Vaassenaren want in de eerste zeven minuten had met een beetje geluk de stand al gelijk getrokken kunnen worden. Eerst kreeg Stan Hagen een beste kans en even later werd een doelpunt van Edwin Stegeman wegens buitenspel afgekeurd.
In de tweede helft was ontegenzeggelijk KCVO de betere ploeg maar verzuimde het de kansen te benutten. Melvin Balk en Edwin Stegeman schoten vlak langs het doel. Stan Hagen en Dahley Oortwijn kregen ook riante mogelijkheden maar ook zij hadden het vizier niet scherp gesteld. Aan de...

In memoriam Wim Hagen (18 december 1937 - 2 mei 2019)

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van ons lid Wim Hagen. Wim werd kort na de oprichting van KCVO lid van de vereniging en is in totaal ca. 70 jaar lid gebleven.

Hij begon zijn actieve voetbalcarričre op het voetbalveld achter de toenmalige Gerardus Majella school en heeft vervolgens diverse jeugd- en seniorenelftallen doorlopen. Wim heeft het zelfs nog geschopt tot het eerste van KCVO. Ook is hij vele jaren actief geweest als leider van diverse pupillenteams.

Toen hij zelf niet meer actief was als voetballer, was hij ...

Lekker voetballen: KCVO Voetbaldag

Afgelopen woensdag, 1 mei, organiseerde KCVO weer een voetbaldag voor de vakantievierende jeugd. Maar liefst 105 kinderen meldden zich voor deze gezellige, uitdagende dag.

Spelenderwijs
In de ochtend werd er spelenderwijs getraind. De trainers hadden daarvoor leuke en leerzame oefeningen uitgezet. Zo speelden de allerkleinsten bijvoorbeeld opdrachten in het thema ‘de wolf en de zeven geitjes’ en ‘schipper mag ik overvaren’. Ook probeerden zij te scoren door het gatenbord en speelden zij voetgolf. Er was van alles te beleven.

180
Voor ...

Voormalig trainer Jan Vreugd overleden

Met verslagenheid heeft KCVO meegekregen dat onze voormalige trainer Jan Vreugd is overleden. Hij leidde het eerste elftal van onze vereniging van 1976 tot 1978 twee seizoenen. De oud-profvoetballer werd 82 jaar.

Jan Vreugd heeft met KCVO twee primeurs op zijn naam staan. In zijn periode debuteerde onze hoofdmacht in de Derde Klasse B. Hij was immers de opvolger van Herman de Jong, onder wiens leiding we voor het eerst kampioen zijn geworden in de Vierde Klasse G. Beide ex-trainers hadden de overeenkomst dat zij als actieve voetballers in de...

KCVO sluit 3 luiker succesvol af met 3-2 winst op sv Heeten

Zondag 28 april 2019. De 3de thuiswedstijd op rij voor KCVO. Op 19 april werd de derby tegen sv Vaassen gespeeld waarvan zo’n 1100 toeschouwers getuige van waren, uitslag 1-1. Hierna volgde op 22 april de wedstrijd tegen sv Zwolle, uitslag 1-0, ook zeker een spannende pot. Vandaag moest aangetreden worden tegen sv Heeten om de succesvolle reeks af te maken. Doelstelling was 9 maar de behaalde 7 punten uit 3 wedstrijden is ook een top resultaat!
De trainers Marcel Leerkes en Henri Scheffel stonden medio november bijna voor een onmogelijke taak....

Bedankje van Joop en Gerda Blokvoort

Hallo allemaal,

Ik wil via deze weg iedereen bedanken voor de kaarten, telefoontjes, prachtige bloemen en of fruitmand die ik van jullie heb mogen ontvangen tijdens mijn ziekenhuisopname en nu ik weer thuis ben. Ik ben er nog niet maar ga iedere dag een klein stapje vooruit en daar draagt jullie belangstelling zeker aan bij, heel erg bedankt!

Groetjes Joop en Gerda

Kalender


Activiteiten


Pupillenkamp
28/06 - 30/06KCVO Sportfestijn 2019
22/08 - 25/08KCVO 1


KCVO - Lochem SP
26 mei 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: KOOIJER SLIJTERIJ