v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

KCVO - Eerbeekse Boys
Zo 1/10 - 14:00
Sportpark De Egelbeek


Overige teams

Nieuws


In memoriam, Henk Timmer, 10-10-1943 - 16-09-2017

Helaas hebben we afscheid moeten nemen van onze vriend Henk Timmer. Henk was een clubman pur sang. Henk was verweven met zijn club KCVO zoals je tegenwoordig nog maar zelden ziet. Hij leefde voor onze club vanaf het moment dat hij lid is geworden.
Zijn eerste stappen op technisch en voetballend gebied maakte hij met wisselend succes. Henk maakte destijds wel deel uit van het beste zaalvoetbalteam wat KCVO ooit gekend heeft. Alles werd er toen gewonnen en in 1973 deden ze zelfs mee met het district kampioenschap.
Hij was in die tijd ook act...

V.v. K.C.V.O. Voetbalquiz

v.v. K.C.V.O. Voetbalquiz

VRIJDAG 20 OKTOBER 2017 | 20.00 uur

Clubhuis v.v. K.C.V.O.

4 persone...

Wedstrijdzaken-app en Mobiel Digitaal Wedstrijdformulier (mDWF)

Inleiding
Met ingang van het seizoen 2017 – 2018 wordt het wedstrijdformulier niet meer via Sportlink maar met de Wedstrijdzaken-app ingevuld. De app is bedoeld voor alle direct betrokkenen bij een wedstrijd: spelers, leiders, (assistent-)scheidsrechters en de wedstrijdsecretaris.

Met deze app kun je je eigen wedstrijdprogramma en de uitslagen bekijken. Ook staan de digitale spelerspassen in de Wedstrijdzaken-app. De huidige plastic spelerspas wordt met ingang van het seizoen 2017 – 2018 afgeschaft.

Hoe vindt ik de Wedstrijdzaken app?
D...

KCVO weet weer wat de 3e klasse is

Na 6 jaar afwezigheid speelde KCVO haar eerste competitiewedstrijd in de 3e klasse B. KCVO had de eer als eerste tegenstander te mogen spelen op het spiksplinternieuwe kunstgrasveld van en tegen Helios.

Het was de wedstrijd van de degradant tegen de promovendus. Al snel werd duidelijk dat de ex-tweedeklasser meer capaciteiten had dan de voormalige vierdeklasser. KCVO moest zich in de beginfase beperken tot achteruit hollen en de thuisclub buiten de zestienmeter zien te houden. Dat lukte aardig en het eerste gevaarlijke moment voor de thuiscl...

KCVO bekert verder

KCVO heeft na 3 poulewedstrijden om de KNVB-beker 7 punten behaald en mag verder bekeren. De eerste wedstrijd tegen Vaassen eindigde in 1-1 terwijl de andere twee groepstegenstanders elkaar op 2-2 hielden. In de tweede speelronde behaalde KCVO een 2-4 overwinning tegen Emst en Vaassen speelde met 1-1 gelijk tegen Terwolde. KCVO had dus in de derde wedstrijd genoeg aan een minimale overwinning en behaalde die ook. In Terwolde won het moeizaam met 1-2. Vaassen won de laatste ontmoeting met 4-3 van Emst en bleef op 5 punten steken. De volgende bek...

Webshop aanbieding

Nu: tijdelijke actie op onze echte KCVO-producten!!

Kalender


Activiteiten


Nog niet bekend

KCVO 1


KCVO - Eerbeekse Boys
1 oktober 2017
Aanvang: 14:00


Wijhe '92 - KCVO
8 oktober 2017
Aanvang: 14:00


KCVO - Warnveldse Boys
15 oktober 2017
Aanvang: 14:00