v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

KCVO - Albatross
Zo 26/11 - 14:00
Sportpark De Egelbeek


Overige teams

Nieuws


KCVO JO9-1 – Vitesse JO8Nieuwe tassen voor KCVO JO13-2

Onlangs heeft de familie Hagen van Hoveniersbedrijf Sjef Hagen de jongens van KCVO JO13-2 voorzien van nieuwe tassen. Dit jonge team heeft eerst flink moeten wennen aan de overgang van JO11 naar JO13. Maar onder de leiding van fanatieke en positieve trainer Mike Diks zijn ze een mooie eenheid geworden en zijn ze inmiddels opgeklommen tot de 2e plaats in de competitie. Nadat de jongens vorig jaar al voorzien waren van mooie trainingspakken, kunnen ze nu ook hun materialen goed vervoeren in de mooie nieuwe tassen.

Nieuwe tenues, polo’s en tassen voor KCVO 2

Gisteren heeft Önder Özdemir, eigenaar van onder meer restaurant Kapadokya en Grand Café de Toren in Vaasen, aan het tweede elftal van KCVO nieuwe tenues en tassen overhandigd. De sponsorcommissie van KCVO was al een tijdje in gesprek met de heer Özdemir. Eerder al werden ook een aantal andere teams door hem voorzien van tassen. De spelers van KCVO 2 zijn regelmatige bezoekers van Grand Café de Toren en zo kwam van het een het ander. Met Martijn Dijkman als initiatiefnemer kon de tenueplanovereenkomst worden opgesteld.

Naast de tenues van G...

KCVO ONMACHTIG TEGEN SP LOCHEM

De gasten uit Vaassen zetten vanaf de aftrap de ploeg uit Lochem onder druk. Echter de gastheren lieten zich niet overbluffen en loerden op de counter. Dit leverde direct al een uiterst gevaarlijke situatie voor het KCVO doel op, doch de bal werd door de rechterspits van de gastheren verkeerd geraakt. KCVO deelde wel enige speldenprikjes uit, doch echt gevaar leverde dat niet op. Lochem werd naarmate de eerste helft vorderde, steeds gevaarlijker, doch echt grote kansen waren er nog niet. KCVO daarentegen werd alsmaar onrustiger. Dit leverde in ...

Sinterklaas bij KCVO 24 november 2017 - 17.30 uur

Vrijdag 24 november 2017 komt Sinterklaas bij KCVO.

Alle KCVO Worldcuppers en JO9 en JO 8 pupillen zijn dan van harte welkom in ons clubhuis!

Het clubhuis is geopend vanaf 17:30 uur.

KCVO JO19 ‘aangekleed’ door sponsors

Het KCVO elftal jongens onder de 19 jaar is door Joop Hagen Verkeersschool en De Wilde Bouw compleet in nieuwe trainingspakken gestoken.

Zaterdag 4 november zagen de spelers hun kans de sponsoren Norbert Hagen en Gerrit Jan de Wilde te bedanken voor hun betrokkenheid en sponsoring. Gezamenlijk gingen zij met hen op de foto. In de nieuwe pakken zal het team goed voor de dag komen op wedstrijddagen.

Na de degradatie van afgelopen seizoen, zijn de KCVO jongens onder de 19 overigens enthousiast van start gegaan in de tweede klasse. Helaas is ...

Kalender


Activiteiten


Sinterklaas bij KCVO 2017
24 november 2017
Aanvang: 18:00


KCVO zaalvoetbal WC en pupillen
27 december 2017
Aanvang: 09:00


KCVO zaalvoetbal junioren
31 december 2017
Aanvang: 09:00


KCVO 1


KCVO - Albatross
26 november 2017
Aanvang: 14:00


Heeten - KCVO
3 december 2017
Aanvang: 14:00


KCVO - Twenthe
10 december 2017
Aanvang: 14:00