v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

sc Overwetering 1 - KCVO 1
Zo 22/09 - 14:00
Sportpark Overwetering


Overige teams

Nieuws


Voetballen voor gehandicapte kameraadjes

Draag jij ook een euro bij?

'Gezonde maatjes voetballen voor hun gehandicapte kameraadjes'. Dat is het motto van de Zwaluwen Jeugd Actie. Wij ondersteunen dat motto van harte en vragen jou als lid om voor de bekerwedstrijd van 14 of 15 september een bijdrage mee te nemen.

Als al onze voetballers € 1,- meebrengen voor de Zwaluwen Jeugd Actie, meer mag natuurlijk ook, kunnen we met z’n allen een mooi bedrag bijdragen. Tweederde van het ingezamelde geld is bedoeld voor dit initiatief van het Beatrixfonds.

Stop die euro dus alvast in je vo...

Muntjesverkoop!

Woensdag 18 september en donderdag 19 september kun je vanaf 21.30 uur weer muntjes kopen in onze kantine. 15 muntjes kosten € 17,50. Elk muntje is een betaalmiddel voor een consumptie. Ook zondag 22 september tussen 10.30 uur en 13.00 uur worden ze verkocht.

De muntjes zijn ook dit seizoen op alle ‘normale’ dagen geldig, dus als er geen bijzondere evenementen zijn op het sportpark. Dit aanbod geldt voor jou als je 18 jaar of ouder bent en lid bent van KCVO.

Houd de verkooptijden in de gaten, want na zondag de 22ste is je kans verkeken.
...

Tips voor je subsidie-aanvraag

Het nieuws over de subsidieregeling Jeugd van de gemeente Epe gaat als een lopend vuurtje. We zijn er natuurlijk allemaal blij mee.

Alle ouders van kinderen van 5 tot en met 17 jaar hebben per post een brief en een affiche ontvangen en via deze webpagina kun je alles nalezen en doorklikken om de aanvraag te doen:

https://www.epe.nl/…/subsidieregeling-jeugd-gemeente-epe-20…

Toch ontvangen we nog veel vragen, met name over het aantonen van het lidmaatschap van je kind bij KCVO. Daarvoor hebben we twee tips.

- In de KNVB wedstrijdzaken...

Tropisch 51e Sportfestijn

Haalde op donderdag en vrijdag de temperatuur de 30 graden nog niet, in het weekend was dat zeker ruim het geval. Tijdens de halve finales van het Toyota Wagenmaker Egelbeek-toernooi was het aangenaam zomeravondvoetbalweer. Eerst trof gastheer KCVO mede-competitiegenoot Activia. De thuisclub zegevierde met 2-0. Later op de avond slaagde sv Vaassen er niet in om WWNA opzij te zetten. Het werd 1-0 voor de mannen uit Wenum Wiesel. Daarnaast werd ook het RABO-talententoernooi gespeeld door de jeugd Onder 17 en 19 tegen die van csv VIOS. Op deze avo...

KCVO en Toyota Wagenmaker vieren hun loyaliteit

In Vaassen ging donderdagavond 22 augustus het 51ste KCVO Sportfestijn van start. Dat sportfestijn is een vierdaags voetbalevenement, gecombineerd met feest en gezelligheid. Het opent elk jaar het voetbalseizoen en trekt deelnemers en belangstellenden uit de hele omgeving.

Heropening tribune
Dit 51ste festijn ging van start met de hernieuwde opening van KCVO’s tribune aan het hoofdveld van de voetbalvereniging. Sinds de ingebruikname in 2003 werd deze gesierd door de naam van haar sponsor, Toyota Wagenmaker. Aangezien weer en wind de bebord...

De KCVO Voetbalquiz komt er weer aan

De inschrijving voor de KCVO voetbalquiz is weer geopend. Schrijf je nu in en maak tijdens deze 5e editie kans op mooie prijzen. Test onder het genot van een hapje en drankje jouw voetbalkennis.

Kalender


Activiteiten


Nog niet bekend

KCVO 1


sc Overwetering 1 - KCVO 1
22 september 2019
Aanvang: 14:00


KCVO 1 - sv Vaassen
29 september 2019
Aanvang: 13:30
Balsponsor: PELGROM UITVAARTEN
Warnsveldse Boys 1 - KCVO 1
6 oktober 2019
Aanvang: 14:00