v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Dierense Boys 1 - KCVO 1
Zo 11/12 - 14:00
Sportpark Het Nieuwland


Overige teams

Nieuws


Volop regionale krakers in groepsfase om de Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker


Voor het inmiddels twintigste jaar op rij heeft Henk Huiskamp op de eerste vrijdag van december de volledig open loting verricht voor de jubileumeditie van het toernooi om de Eet- en Drinkcafé De Slimmerick Wisselbeker. Vanaf de start van het evenement is hij als hoofdsponsor verbonden aan het evenement voor veld- en zaalvoetbalploegen uit de gemeente Epe tussen Kerst en de jaarwisseling. Zoals gebruikelijk leidt dit al tot volop regionale krakers in de groepsfase.

Op woensdag 28 december wordt het evenement in dorpscentrum De Wieken in V...

KCVO Herfstkampioen

De wedstrijd KCVO-Klarenbeek was nog geen 5 minuten op gang of Rick Beekman zag een mooi schot op doel, tot zijn verbazing op de lat uiteenspatten. Nog geen 10 minuten later volgde een zondagsschot van dezelfde Beekman en deze bal vloog in de verre hoek van de Klarenbeek keeper, dat betekende 1-0 voor de thuisploeg. Even later kreeg de spits van de gasten een redelijke schietkans, doch de bal ging ruim naast het doel van KCVO keeper Maurice Heutinck.
Niet veel later mocht Leon van Eelen een vrije trap vanaf links nemen. Zijn perfecte schot vlo...

Nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018

Olivier van der Kuil is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv KCVO. De 37-jarige inwoner van Wenum Wiesel is momenteel trainer-coach van klasse genoot WWNA en heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Olivier is in het bezit van TC 2 opleiding en ziet bij KCVO voldoende mogelijkheden om zichzelf en de jonge ploeg verder te ontwikkelen.

KCVO denkt met van der Kuil een enthousiaste jonge trainer in huis te hebben gehaald, die tactisch sterk is en in staat is de jonge groep beter te maken. Dit sluit naadloos aan bij ...

Kalender


Activiteiten


Kerstkienen bij KCVO
16 december 2016
Aanvang: 20:00


Kerst zaalvoetbal pupillen
27 december 2016
Aanvang: 08:30


Oudejaars zaalvoetbal KCVO Junioren
31 december 2016
Aanvang: 08:45


KCVO 1


Dierense Boys 1 - KCVO 1
11 december 2016
Aanvang: 14:00


KCVO 1 - Orderbos 1
29 januari 2017
Aanvang: 14:00
Balsponsor: Chris en Jans Hanskamp
Apeldoornse Boys 1 - KCVO 1
5 februari 2017
Aanvang: 14:00