v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

AZC 1 - KCVO 1
Zo 24/11 - 14:00
Sportcomplex Hanzepark


Overige teams

Nieuws


Kom gezellig KERSTKIENEN

Vrijdag 13 december gaan de balletjes voor het kerstkienen (bingo) weer rollen in het clubhuis van KCVO.

De voetbalvereniging kent een historie van zeker veertig jaar. Al in het ‘oude’ clubhuis werden deze avonden heel goed bezocht en waren deze berucht om de levende kalkoen die als hoofdprijs te winnen was. De prijzen die nu in de wacht kunnen worden gesleept zijn bijna even legendarisch en staan altijd in het teken van de aankomende kerst.

KCVO heet iedereen die mee wil doen welkom op deze gezellige avond. Het clubhuis aan het Kouwenaa...

KCVO bindt ook Turkse Kracht aan de zegekar

Aanvankelijk leek het er helemaal niet op dat er een overtuigende overwinning behaald zou worden. Het eerste gevaar kwam van de gasten die een paar keer gevaarlijk door kwamen en een vrije schop rakelings over zagen gaan. KCVO herpakte zich en met name de aanvallers wisten zich te onderscheiden. Hun acties leverden vooralsnog geen treffer op maar nadat Dahley Oortwijn in de veertiende minuut in het strafschopgebied gevloerd werd kreeg KCVO de uitgelezen kans om de score te openen. Vanaf de stip verzilverde Tobi Bosman dit buitenkansje (1-0). Hi...

Lars Kers pupil van de week bij duel tussen KCVO en Turkse Kracht uit Deventer

Zondag 10 november speelt KCVO weer een thuiswedstrijd. Turkse Kracht uit Deventer is dan de tegenstander. Bij deze wedstrijd is Lars Kers uit JO11-3 de pupil van de week.
Lars is met voetballen bij KCVO begonnen in de Hypotheekshop Epe WorldCup en is via de F pupillen aanbeland bij de E3 pupillen, dat wordt nu binnen de voetballerij JO11-3 genoemd.
Dat Lars heel getalenteerd is, is wel duidelijk. Hij heeft al eens meegedaan bij de JO11-1.
Hij speelt in de verdediging, waar hij veel inzet toont en een heel positieve uitstraling heeft, gewoon...

Inzet, strijdlust en mooi voetbal levert KCVO eerste 3 winstpunten op

Deze zondag werd de wedstrijd KCVO – Diepenveen gespeeld. Voor aanvang van de wedstrijd stond Diepenveen op de 7de plaats en moest KCVO met de 14e plaats genoegen nemen. Voor KCVO stond er dus veel op het spel. KCVO was voornemens het uit de vorige week gespeelde wedstrijd, uit tegen Epe, gekregen zelfvertrouwen in deze wedstrijd mee te nemen.

Echter in de eerste 10 minuten van deze wedstrijd leek dat er niet op. Diepenveen gaf aan dat ze naar KCVO waren gekomen om de 3 punten op te halen en zetten vanaf begin van de wedstrijd veel druk op h...

Remon van Schoonhoven langer bij KCVO

KCVO heeft de optie in het contract met trainer Remon van Schoonhoven gelicht, waardoor de oefenmeester ook in het seizoen 2020-2021 voor de groep zal staan.

Remon is bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdverantwoordelijke bij KCVO.
Het bestuur en de TC zijn erg tevreden over zijn aanpak en zijn wijze van communiceren met spelers, bestuur en overige trainers. De club is ervan overtuigd dat hij met zijn begeleiding en spelers de goede lijn te pakken heeft en nog voldoende punten zal gaan halen voor handhaving in de derde klasse.

Remon i...

Pupil van de week Valentijn Sirre

Zondag 3 november speelt KCVO weer een thuiswedstrijd. Ze nemen het dan op tegen Diepenveen. Bij deze wedstrijd is Valentijn Sirre de pupil van de week.
Valentijn is 10 jaar en zit in groep 7 van basisschool de Violier. Gym en rekenen zijn zijn favoriete vakken op school. Ook buiten spelen vindt hij leuk, daar gaat hij veel voetballen met zijn vrienden Rick, Stan en Ferron. Trampoline springen is ook een hobby van hem, hij gaf aan veel en graag naar zo'n springpark te gaan. En alle trucjes kan hij al, zoals over de kop gaan en zo. Het kost hem...

Kalender


Activiteiten


Kertskienen
13 december 2019
Aanvang: 20:00


Zaalvoetbal WorldCup t/m JO13
27 december 2019Sinterklaasfeest voor WorldCup en JO8/9
29 december 2019KCVO 1


AZC 1 - KCVO 1
24 november 2019
Aanvang: 14:00


KCVO 1 - Brummen 1
1 december 2019
Aanvang: 14:00
Balsponsor: VERKEERSSCHOOL JOOP HAGEN
Activia 1 - KCVO 1
8 december 2019
Aanvang: 14:00