v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Nog niet bekend!


Overige teams

Nieuws


Ouder-kind wedstrijden en huldiging kampioenen

Op vrijdagavond 9 juni hebben weer de ouder-kind wedstrijden bij v.v. KCVO plaatsgevonden. Bloedfanatiek streden alle jeugdefltallen onder de 13 tegen hun moeders of vaders. Sommige ouders traden zelfs zeer mooi uitgedost aan voor de wedstrijd. Zowel de kinderen als de ouders wilden natuurlijk niet het onderspit delven en gingen de strijd met elkaar aan. Na elke wedstrijd stonden voor de kinderen de patatjes klaar en iets te drinken. Ook de ouders zochten elkaar op en sloten op deze manier een sportief en gezellig voetbalseizoen af.

Aanslui...

Zomerstop trainingen en zaterdagregeling bestuurs- en bardiensten

Trainingen
De zomerstop voor voetbalwedstrijden en trainingen is inmiddels voor een aantal elftallen ingegaan. Met name voor KCVO JO13 en JO15. De trainingen voor deze elftallen beginnen weer op zaterdag 12 augustus 2017.

Bar- en bestuursdiensten
In principe beginnen de bestuurs- en bardiensten weer op de eerste zaterdag na het KCVO sportfestijn dus op zaterdag 26 augustus 2017. In het geval er in de weekenden vooraf gaand aan het sportfestijn activiteiten worden georganiseerd dan zullen we indien nodig het schema hier op aanpassen.

Toon Leatemia nieuwe trainer KCVO Dames 1

De technische commissie van KCVO is zeer verheugd te kunnen melden dat met ingang van het seizoen 2017-2018 Toon Leatemia de nieuwe trainer is van de dames van KCVO.
Hij zal dit samen doen met de huidige trainer Hermen van der Kwast.
Toon is geen onbekende van het dames team van KCVO. Tijdens de eerste jaren van het team is hij ook al enkele jaren trainer geweest.
Toon is al vele jaren trainer bij KCVO en heeft al bijna alle teams getraind. Door zijn grote verdiensten voor de club is hij in 2011 uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar.
T...

Hypotheekshop Epe WorldCup van v.v. KCVO op bezoek bij Binky

Na de reeds vele georganiseerde activiteiten tijdens het seizoen was er voor de WorldCup nog een leuke afsluiting van het seizoen.
De jongste voetballertjes gingen zaterdag op bezoek bij kinderparadijs Malkenschoten. Met 18 kinderen vertrokken we gezamenlijk naar Apeldoorn. Daar aangekomen kregen de kinderen eerst een voorstelling over Feetje Hupsakee, die de kinderen om hulp vroeg om de dieren te laten praten. Alle kinderen kregen een toverstafje zodat ze met de dieren konden praten. Daarna trokken ze het park in, waarbij ze gezamenlijk de ve...

KCVO Talententoernooi 27 mei 2017

Onder bijna tropische omstandigheden werd op zaterdag 27 mei j.l. op Sportpark De Egelbeek het KCVO Talententoernooi 2017 gehouden. Het uitgangspunt van het toernooi is, dat de deelnemende clubs komen met hun nieuwe selecties voor het komende seizoen, zodat deze alvast kunnen oefenen in de nieuwe samenstelling en de spelers elkaar in een aantal gevallen al wat beter kunnen leren kennen. In een geweldige ambiance speelden zo’n 350 jeugdvoetballers, verdeeld over 25 teams, hun onderlinge wedstrijden. Rondom de velden op de Egelbeek was het een ...

KCVO 70 jaar!!

Afgelopen maandag vierde KCVO haar 70 jarig jubileum. Hiervoor heeft het bestuur een receptie georganiseerd. Ondank dat het maandag was is de receptie goed bezocht. Zowel jong als oud waren naar het clubhuis van KCVO gekomen om deze mijlpaal mee te vieren. Ook hadden vele sponsors gehoor gegeven aan de uitnodiging. In het volle clubhuis blikte voorzitter Paul Heutinck terug naar de afgelopen 70 jaar. Hierna bood Robert Dijkman, voorzitter "Vrienden van KCVO", de club een nieuw koffiezetapparaat als cadeau aan en vertelde over het ontstaan en...

Kalender


Activiteiten


49e KCVO Sportfestijn
17/08 - 20/08
Aanvang: 19:00


KCVO 1


Nog niet bekend