v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Twenthe - KCVO
Zo 27/05 - 14:00
Sportpark 't Piep Willem


Overige teams

Nieuws


Kevin Splinter Pupil van de week

Zondag 20 mei, 1e pinksterdag, is Kevin Splinter de laatste pupil van de week van dit seizoen. Het eerste elftal van KCVO speelt dan om 14.00 uur de laatste thuiswedstrijd tegen de Witkampers.

Kevin Splinter is 9 jaar en zit in groep 6 van de Gerardus Majella. Ook Kevin is eerst bij de Worldcup van KCVO begonnen. Via de F4 en de F3 speelt hij nu in de JO11-3.
Kevin heeft zijn positie in de goal gevonden. De eerste jaren was hij voetballer en keeper, maar nu staat hij (bijna) het hele seizoen onder de lat. Hij heeft dit seizoen
bij één weds...

Trainingen

Trainingen m.i.v. maandag 28 mei:

Met ingang van 28 mei gaan we 1 x per week trainen met de leeftijdsindeling voor het nieuwe seizoen.

De spelers kunnen dan alvast trainen met hun nieuwe teammaten en de trainers krijgen alvast inzicht in ieders kwaliteiten. Zo werken we in de maand juni samen naar de zomerstop toe en kijken we direct een beetje uit naar het nieuwe seizoen.

In de maand juli trainen we niet.

KCVO beneden peil

KCVO heeft het er zondag in de uitwedstrijd tegen Albatross lelijk bij laten zitten. Het voetbalde beneden zijn kunnen en verloor verdiend met 2-1.

Bij Albatross was duidelijk te merken dat de ploeg de punten nog hard nodig had. Het vocht voor elke meter en gaf heel weinig ruimte prijs. In de beginfase loste het al een paar schoten richting doel welke nog wel precisie misten. KCVO had moeite om in het spelritme te komen en liet de initiatieven over aan de thuisclub. Echt interessant was de wedstrijd niet en het duurde tot aan het eind van h...

Zonovergoten Rabobank voetbaldag v.v. KCVO

Afgelopen woensdag, 2 mei, was weer de traditionele voetbaldag. Tijdens de meivakantie wisten bijna 100 kinderen sportpark de Egelbeek te vinden.

Voor de wat grotere jeugd waren leuke en uitdagende oefeningen uitgezet. Door de jongere kinderen werd op speelse manier kennisgemaakt met voetbal. Met spelletjes als ‘de wolf en de 7 geitjes’, voetbalcurling, het gatenzeil en minigolf werd het een leuke en leerzame dag voor de kleinsten. Als afwisseling kon iedereen springen op het luchtkussen.

Het was natuurlijk weer een uitgelezen moment o...

KCVO overklast door koploper

KCVO is donderdagavond van een koude kermis thuis gekomen. Tegen koploper Warnsveldse Boys ging het met 5-1 onderuit.

Al vrij snel bleek dat KCVO een gewillige opponent tegenover zich had. Warnsveldse Boys staat ook niet voor niets bovenaan en heeft de kans op het kampioenschap in eigen hand. De Boys trokken fel van leer en lieten van begin af aan zien wie de beste waren. Ze bestookten meteen het Vaassense doel en doelman Sander Jansen van der Sligte moest direct al een paar keer handelend optreden. KCVO kon vooral in de eerste helft maar mo...

KCVO en Witkampers delen de buit

KCVO wilde de volle buit binnen halen bij de laag geklasseerde Witkampers maar moest die uiteindelijk toch delen: 1-1.

De Witkampers werkten in de afgelopen maand negen wedstrijden af en moesten door blessures dan ook met vier A-spelers aantreden. De ploeg staat net boven de degradatiestreep en het was goed te zien dat de thuisclub er alle belang bij had om de punten in het Gelderse Laren te houden. Ze begonnen dan ook lekker fanatiek en kregen de eerste kans. Maar KCVO had het antwoord snel klaar en het was Melvin Balk die een prima schietp...

Kalender


Activiteiten


KCVO pupilenkamp
15/06 - 17/06
Aanvang: 18:00


50e KCVO SPORTFESTIJN
16/08 - 19/08
Aanvang: 19:00


KCVO Stamppot toernooi
20 januari 2019
Aanvang: 10:00


KCVO 1


Twenthe - KCVO
27 mei 2018
Aanvang: 14:00