v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

KCVO - TURKSE KRACHT
Zo 21/10 - 14:00
Sportpark De Egelbeek
Balsponsor: DONKERGROEN


Overige teams

Nieuws


V.v. K.C.V.O. Voetbalquiz

v.v. K.C.V.O. Voetbalquiz
VRIJDAG 12 OKTOBER 2018 | 20.00 uur
Clubhuis v.v. K.C.V.O.
4 personen in 1 team, € 5,- p.p.
Opgeven kan in ons clubhuis of via
h.scheffel47@gmail.com

Vol voetbal-weetjes? KCVO Voetbalquiz!
Vrijdag 12 oktober organiseert KCVO haar vierde editie van de Voetbalquiz. De winnaars en de nummers 2 en 3 van vorig jaar hebben zich inmiddels aangemeld en gaan graag de uitdaging aan tegen zo veel mogelijk andere voetballiefhebbers.
Via geluidsfragmenten en filmpjes op groot scherm zal iedereen het hemd van het lijf wor...

KCVO pupil van de week, Bram Bibo


Aanstaande zondag is het weer zover, KCVO speelt thuis tegen Turkse Kracht uit Deventer. Pupil van de week voor deze wedstrijd is Bram Bibo.

Bram is 9 jaar oud en zit op Basisschool de De Sprenge. Hij zit dit jaar in groep 6 en krijgt hij les van wel 3 juffen. Toen ik hem vroeg wat hij het leukste op school vond, zei heel direct dat hij vooral de gymles heel leuk vindt en natuurlijk het spelen met zijn
vriendjes Roan, Thijs en Thijmen. Bram heeft een broertje, Joost. Samen hebben ze konijnen, zei Bram. Die hebben veel verzorging nodig. T...

KCVO tapt weer uit het verkeerde vaatje

Het wil maar niet lukken bij KCVO. Ook de vierde competitiewedstrijd ging verloren. In en tegen Lochem leed het een smadelijke 5-0 nederlaag.
De werklust was er wel maar het vertoonde spel begint toch wel zorgen te baren in het Vaassense kamp. Aanvankelijk zag het daar niet naar uit want in de beginfase was KCVO dicht bij een doelpunt. Jesper Timmer zette over de linker kant een rush in en zijn schot ging maar rakelings over. Even later had een mooie 1-2-combinatie tussen Dahley Oortwijn en Rick Beekman beter lot verdiend. Sportclub Lochem kro...

KCVO bedankt haar scheidsrechters

In de week van de scheidsrechter bedankt KCVO al haar scheidsrechters, door middel van deze attentie, voor hun inzet en leiding bij al onze thuiswedstrijden! KCVO is trots op deze groep vrijwiligers die elke week deze toch vaaK ondankbare taak op zich nemen!

KCVO verliest van Witkampers: 0-3

Op een zonovergoten sportpark De Egelbeek ontving KCVO vanmiddag Witkampers uit Laren. Beide ploegen hadden de punten hard nodig om uit de onderste regionen te raken. Helaas voor de supporters van KCVO leken de Witkampers deze middag deze boodschap beter te hebben begrepen dan de spelers van KCVO. Witkampers liet aan duidelijkheid niets te wensen over zette de KCVO defensie vanaf het begin van de wedstrijd onder druk hetgeen resulteerde in de openingscore in de derde minuut: 0-1. KCVO probeerde de achterstand ongedaan te maken maar slaagde daar...

Pupil van de week Youssef Benjaddi

Zondag speelt KCVO zijn tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen de Witkampers uit Laren. De pupil van deze wedstrijd is Youssef Benjaddi.
Youssef is 9 jaar en zit op de Krugerstee in groep 6. Hij vindt de school heel leuk vooral als ze gaan rekenen. Maar, vertelde hij er snel bij, buiten spelen is ook heel leuk. Hij speelt graag met alle kinderen.
Hij speelt al vanaf zijn 6e bij KCVO, eerst in de befaamde Worldcup en daarna twee jaar in de JO-9 en nu in in JO11-3.
Joussef is op alle plekken inzetbaar. Vorig jaar speelde hij zelfs nog...

Kalender


Activiteiten


KCVO Voetbaldag
24 oktober 2018
Aanvang: 09:45


KCVO Stamppot toernooi
20 januari 2019
Aanvang: 10:00


KCVO 1


KCVO - TURKSE KRACHT
21 oktober 2018
Aanvang: 14:00
Balsponsor: DONKERGROEN
Helios - KCVO
28 oktober 2018
Aanvang: 14:00


KCVO - Activia
4 november 2018
Aanvang: 14:00
Balsponsor: Huernink Tweewielers