v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Nog niet bekend!


Overige teams

Nieuws


Onderhoudsploeg, bedankt!

In het schijnsel van de kerstboom hield maandag (17 december) onze onderhoudsploeg haar jaarafsluiting met een etentje in de kantine.

Net als elk jaar stonden er Hollandse stamppotten op het menu en met zoveel KCVO’ers bij elkaar werd het natuurlijk een gezellige avond. Onze voorzitter Wilco Oortwijn nam van de gelegenheid gebruik de vrijwilligers te bedanken voor hun enorme inzet voor de club. Dat mag wel eens gezegd worden, want zij zijn vaak onzichtbaar, maar enorm belangrijk!

Een speciaal woord van dank kreeg Jan Duinstee. Na meer dan...

Onze JO13-1 verwend tijdens teamuitje

Onze talenten van JO13-1 hebben zaterdag 15 december de eerste helft van het seizoen gezellig afgesloten.

Eerst werden zij verwend met een lekkere lunch bij Mac Donald’s in Apeldoorn-Noord, waar zij als vips werden behandeld door Burcu Nijzing. Vervolgens ging het team met goed gevulde buik naar het bowlingcentrum, waar een uur lang fanatiek tegen elkaar werd gespeeld.

Het was een topmiddag voor alle spelers. Het sloot de competitie af en luidde de winterstop in. Het team eindigde op een tiende plaats in de 2e klasse. Als straks de nieu...

Onze JO11-4 gekroond tot winterkampioen!

Terwijl bijna alle voetbalteams al begonnen waren met de winterstop, streden de jongens van JO11-4 van KCVO nog om de wintertitel in de 5e klasse. Zaterdagochtend 15 december moest het gebeuren op onze thuisbasis.

Onze jongens mochten het opnemen tegen de jongens en meiden van VV Gorssel. Op papier was het een makkelijke tegenstander, maar ook mede-koploper Voorwaarts had theoretisch geen zware uitdaging. Dus moest er gewoon gewonnen worden en dan het liefst met aardig wat doelpunten.

Gorssel gaf flink partij, maar kon niet voorkomen dat ...

KCVO verdubbelt het aantal punten

In de laatste wedstrijd van 2018 heeft KCVO haar tweede gelijkspel behaald en verdubbelde daarmee het aantal punten. Qua kansenverhouding had er meer ingezeten maar opponent Robur et Velocitas had het betere van het spel zodat de 2-2 remise de beste verhouding was.

De wedstrijd aan de Anklaarseweg in Apeldoorn was de enige partij die er in de derde klasse doorging. Het laagje sneeuw was al weggesmolten en het kunstgrasveld was prima bespeelbaar. Robur et Velocitas was het eerste kwartier duidelijk de bovenliggende partij en drong keer op kee...

Kom gezellig KERSTKIENEN

Vrijdag 14 december gaan de balletjes voor het kerstkienen (bingo) weer rollen in het clubhuis van KCVO.

De voetbalvereniging kent een historie van zeker veertig jaar. Al in het ‘oude’ clubhuis werden deze avonden heel goed bezocht en waren deze berucht om de levende kalkoen die als hoofdprijs te winnen was. De prijzen die nu in de wacht kunnen worden gesleept zijn bijna even legendarisch en staan altijd in het teken van de aankomende kerst.

KCVO heet iedereen die mee wil doen welkom op deze gezellige avond. Het clubhuis aan het Kouwenaa...

KCVO verliest van koploper Wijhe

Zondagmiddag kwam koploper Wijhe op bezoek bij KCVO op Sportpark de Egelbeek. Wijhe wenste ook de Egelbeek als ranglijstaanvoerder te verlaten en maakte direct duidelijk dat het was gekomen om met gecontroleerd spel de aanval te zoeken. Met verzorgd opbouw spel probeerde Wijhe om KCVO in de verdediging te drukken hetgeen resulteerde in de openingsgoal in de zesde minuut: een hoge voorzet werd niet goed beoordeeld door de KCVO defensie en de 0-1 was daar. Vervolgens nam KCVO het initiatief over. Met een gezonde dosis werklust zochten de zwart-wi...

Kalender


Activiteiten


Slimmericktoernooi
27/12 - 29/12Zaalvoetbal Pupillen
27 december 2018
Aanvang: 09:00


Zaalvoetbal Junioren
31 december 2018
Aanvang: 09:00


KCVO 1


Nog niet bekend