v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

Albatross - KCVO
Zo 30/09 - 14:00


Overige teams

Nieuws


V.v. K.C.V.O. Voetbalquiz

v.v. K.C.V.O. Voetbalquiz
VRIJDAG 12 OKTOBER 2018 | 20.00 uur
Clubhuis v.v. K.C.V.O.
4 personen in 1 team, € 5,- p.p.
Opgeven kan in ons clubhuis of via
h.scheffel47@gmail.com

Vol voetbal-weetjes? KCVO Voetbalquiz!
Vrijdag 12 oktober organiseert KCVO haar vierde editie van de Voetbalquiz. De winnaars en de nummers 2 en 3 van vorig jaar hebben zich inmiddels aangemeld en gaan graag de uitdaging aan tegen zo veel mogelijk andere voetballiefhebbers.
Via geluidsfragmenten en filmpjes op groot scherm zal iedereen het hemd van het lijf wor...

MUNTJESVERKOOP

Beste KCVO'ers

Woensdag 26 september en donderdag 27 september kun je vanaf 21.30 uur weer muntjes kopen in onze kantine. Elk muntje kost € 1,- en kan worden ingewisseld voor een consumptie. Ook zondag 30 september tussen 11.00 uur en 13.00 uur worden ze verkocht.

De muntjes zijn dit seizoen op alle ‘normale’ dagen geldig, dus als er geen bijzondere evenementen zijn op het sportpark. Dit aanbod geldt voor jou als je 18 jaar of ouder bent en lid bent van KCVO. Houd de verkooptijden in de gaten, want na zondag is je kans verkeken.

Groe...

KCVO begint met een nederlaag in de derby tegen sv Epe

KCVO is de competitie slecht begonnen door met 0-4 te verliezen van sv Epe. Ofschoon Epe ook geen geweldig partij op de mat legde, speelde het wel wat feller en liet het meer voetbal zien. Het had ruim een half elftal in de gelederen die toch een jaar tweede klasse ervaring had. KCVO daarentegen was over het algemeen wat slordiger, speelde onrustig en was technisch de mindere.

Op deze regenachtige zondagmiddag waren de eerste 5 minuten voor KCVO. Het kreeg in die fase een reële kans om de score te openen. Melvin Balk zag zijn inzet echter o...

Roan Bronsink Pupil van de week

Het nieuwe seizoen gaat weer begonnen en het begint direct met een derby: KCVO 1 tegen SV Epe 1.
De eerste pupil van de week van seizoen 18/19 is Roan Bronsink. Roan is de jongste telg van de familie Bronsink. Zijn 2 broers voetballen ook bij KCVO, Rico is keeper bij KCVO 2 en Dani is middenvelder in de JO17-1.

Roan wordt in november al 10 jaar en voetbalt op in KCVO JO11-2. Daarvoor kwam hij uit in de KCVO Worldcup en speelde hij voor KCVO JO9-5.
Daarna speelde hij nog een seizoen in de JO9-2. Zijn positie in het team is op het middenveld...

Een schone kantine. Wie helpt er mee?

Elke maandag- en vrijdagochtend werkt onze schoonmaakploeg aan de kantine. Dat doen ze met z’n allen, in overleg, met gedrevenheid én gezelligheid. Het resultaat mag er zijn en dat is mede de reden waarom we er allemaal zo graag vertoeven.

Om het allemaal zo schoon en mooi te kunnen houden, is de ploeg dringend op zoek naar versterking. Voel je er wel voor te komen helpen, dan wordt het volgende van je gevraagd:

• Je kunt werken en gezelligheid prima combineren.
• Je bent op maandag- en/of vrijdagmorgen inzetbaar, van 8.30 uur tot 12.00 ...

KCVO gestrand in de bekercompetitie

Ondanks een 6-0 overwinning op Go Ahead Deventer heeft KCVO de bekercompetitie moeten verlaten.

In de eerste wedstrijd in deze halve competitie won KCVO met 5-1 van Orderbos. Vorige week echter verloor het verdiend met 2-1 van Alexandria. Onderschatting maakte deze wedstrijd gedoemd te verliezen. Afgelopen zondag won het weliswaar van de Deventer amateurploeg maar Alexandria kreeg Orderbos met 4-1 op de knieën zodat de ploeg uit Apeldoorn-zuid verder mag bekeren.

KCVO liet voor de rust al zien dat twee klassen verschil toch wel een beet...

Kalender


Activiteiten


KCVO Stamppot toernooi
20 januari 2019
Aanvang: 10:00


KCVO 1


Albatross - KCVO
30 september 2018
Aanvang: 14:00