v.v.KCVO logo

v.v.K.C.V.O.


Voetbal Vereniging Concordia Vincit Omnia

Wedstrijden


KCVO 1

KCVO - Heeten
Zo 22/04 - 14:00
Sportpark De Egelbeek


Overige teams

Nieuws


JO13-1 naar Go Ahead Eagles

Onze jongens van JO13-1 zijn gisteravond met z'n allen naar Go Ahead Eagles geweest. De busreis er naartoe was natuurlijk al reuze gezellig en de wedstrijd was een hele inspirerende. Go Ahead Eagles won namelijk met 3 tegen 1 van Helmond Sport. Sponsoren Hollander Techniek (wedstrijdtickets), Khalid Alhajji en Manja Pauwels (touringcar), heel hartelijk bedankt dat jullie deze geslaagde avond mogelijk maakten!

KCVO - Lochem in evenwicht

KCVO - Lochem 2-2

De wedstrijd KCVO - Lochem, op paaszaterdag, was een voorbeeldwedstrijd in de derde klasse.
Het spel golfde heen en weer, het tempo was hoog en beide teams speelden voor de winst. Iedereen kon dan ook leven met de uitslag van 2-2.

Lochem startte beter dan de thuisclub en in de 6de minuut ging een schot uit de tweede lijn naast. In de 10e minuut liet KCVO zich voor de eerste keer gelden na een steekbal van Melvin van Ast op Sem Westra. Echter de keeper van Lochem was goed uit de goal gekomen en greep goed in.

Na het b...

KCVO JO11-1 neemt deel aan Euro-Cup Toernooi in Hamont te BelgiŽ.

Van 10 mei t/m 12 mei neemt de JO11-1 van KCVO deel aan het internationale Euro-cup toernooi in Hamont te BelgiŽ. Op donderdag 10 mei vertrekken we richting BelgiŽ naar de plaatselijke KFC Hamontí99. We verblijven met het gehele team in een school waar zich meerdere teams hebben genesteld. Ontbijten en eten doen we in de grote aula van de school met alle andere teams. Deze teams komen uit: BelgiŽ, Nederland, Duitsland en Frankrijk.
Eerst moeten de teams zich voorstellen aan het publiek met een officiŽle vlaggenparade.

Daarna worden er 2...

KCVO Popquiz: een feest van herkenning

Het was een muzikaal feest tijdens de Popquiz ĎTop 2000 and moreí in de kantine van voetbalvereniging KCVO.Vrijdagavond 23 maart gingen maar liefst 22 teams van zes tot acht personen swingend met elkaar de strijd aan om te zien wie de meeste pop-weetjes paraat had.

Vrijwel elke vraag werd ingeleid of ondersteund door live muziek van de KCVO band. Deze band wordt bemand door Lennart Broer, Henri Groenewoud, Kees Prins en Steve Prins. Zij brachten de nummers ten gehore die aanleiding waren tot uiteenlopende vragen. Elk genre en elk tijdperk kw...

Pupil van de week Kai Mentink Zaterdag 31 maart 2018 KCVO - LOCHEM

Zaterdag 31 maart is Kai Mentink pupil van de week bij de wedstrijd KCVO 1 tegen SP Lochem 1.
Het beloofd echt een kraker te worden aangezien het de nummer 3 (Lochem) tegen nummer 5 (KCVO) is.

Kai Mentink is 9 jaar en zit op basisschool de Sprenge. Ook hij is via de Worldcup begonnen bij KCVO. Dat het KCVO zou worden was al heel snel duidelijk aangezien zijn vader ook heel veel jaren bij KCVO heeft gevoetbald. Kai is een hele behendige middenvelder die heel erg van doelpunten maken houdt. Vorig jaar bij JO9-3 scoorde hij aan de lopende ba...

KCVO moeizaam langs Turkse Kracht

KCVO heeft zondagmiddag tegen het laag staande Turkse Kracht een moeizame overwinning behaald. Het was een wedstrijd die alle kanten uit kon maar uiteindelijk toch met 0-2 in het voordeel van de Vaassenaren viel.

Turkse Kracht trok fel van leer en had in de beginfase een paar goede mogelijkheden. Eerst ketste een kans tegen een verdediger af en even later kon doelman Sander Jansen van der Sligte een gevaarlijk schot onschadelijk maken. Een kopbal van Edwin Stegeman was het eerste wapenfeit van KCVO. Na een kwartier moest Melvin Balk zich me...

Kalender


Activiteiten


KCVO voetbaldag voorjaar 2018
2 mei 2018
Aanvang: 09:30


KCVO pupilenkamp
15/06 - 17/06
Aanvang: 18:00


50e KCVO SPORTFESTIJN
16/08 - 19/08
Aanvang: 19:00


KCVO 1


KCVO - Heeten
22 april 2018
Aanvang: 14:00


Warnveldse Boys - KCVO
3 mei 2018
Aanvang: 20:00


Albatross - KCVO
13 mei 2018
Aanvang: 14:00